tisdag 17 januari 2017

Ledig dag 










Tisdag och jag har en ledig arbetsdag  och då har jag bokat en massage tid så dit var jag idag , väl behövligt men oj vad kroppen känns . Och i morgon ska jag träffa  Naprapaten  i Burträsk  och då kommer kroppen  med att få känna att den lever  igen , om inte än mera . 
Jag  jobbade ju i Måndags och det var  jobbigt  att böja sig ner   sluter av mina arbetsuppgifter så  uj uj ...
 Den problematiken har jag även hemma men ju mer jag är  aktiv så blir mina knä och höft  leder helt slut körda . Jag har så ont  så jag vill bara gå i säng och grina.  Men i alla fall vila för vila kommer jag inte kunna göra  på jobbet   förutom   på min rast men  inte annars . 

Så just nu så känns det lika dant hemma som på jobbet , kroppen orkar inte med som den har gjort tidigare . Så jag  vänder och vrider mina tankar och funderingar  och väntar  efter morgondagen  och se hur kroppen  kommer att reagera.  




http://www.artrox.se/traningsovningar-hoft


Detta kan jag inte fixa  inte allt . Att sätta mig och  resa mig från sittande  på stol ja men det gör jag ju varje dag .Trappor går jag redan i varje dag  och efter jag har varit hos Naprapaten  så  fick jag ändra min gång i trapporna  både upp och ner . Jag har gått förut lite snett det går inte längre för då gör det ont i ljumsken på vänster sida så   nu MÅSTE jag gå rak  och som alla andra vanligt i trappa . 

Att ligga på rygg och dra benet upp  fixar jag inte pgr av smärta i ljumsken och  muskeln  .  att lyfta fixar jag inte heller .
Att stå på knä  och lyfta   ben och arm motsatt håll klara jag inte av att stå på knä  för trycket  blir så annorlunda  och smärta än vanligt jag står . 

Att ligga på en sådan där stor boll har jag aldrig  provat men att ta sig ner  är då frågan om jag fixar . 
Nu när jag ska plocka upp något från golvet är ju som  helt klart väldigt mycket sämre  än  vad som har varit.

Helt klart något har hänt  och det har blivit på så kort tid . Jag LÄNGTAR tills jag får en tid till Röntgen och få svart på vitt  hur det ligger till . 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar